Ice Miracle´s Loch Hope + Markalyckans Sangiovese

Vi har fått förmånen att låna Elin Lindéns härliga Ice Miracle´s Loch Hope (Vissla) för en kull valpar. Vissla är ett barnbarn till Jens fina Ila (Djurbergas Fashion Desigual) och är fallen efter SE J(J)CH LineUp Jackie Onassis och Abergowan Conner. Hon är en riktigt fin hund som har alla egenskaper man önskar – en spontant självklar apportering, lättlärd och med stor arbetslust.
Därtill är hon ”i det civila” en perfekt familjehund i ett liv med med småbarn, katter hästar osv.

Vissla kommer att paras med Nina Åkessons underbare Markalyckans Sangiovese (e. SE (J)CH NOJCH Svart & Gul Black Pepper, u. Djurbergas Wij Beet). Ove är en hund vi tyckt mycket om sedan han var en spoling – han är så självklar i allt han företar sig och har allt man kan önska av en labradorhane.

Stamtavlan är fylld av favorithundar som vi träffat genom åren och vi har stora förhoppningar på att valparna ska bli lika bra.
Bägge hundarna är gentestade clear för alla relevanta sjukdomar, vilket innebär att valparna blir hereditärt fria från tex prcd-PRA, EIC, CNM och Stargardt-PRA. De är såklart helt friska och sunda även alla andra avseenden.

Parning blev i mitten av januari och valpar väntas vecka 11. Svarta och gula valpar väntas.
18 000 kr + moms

För mer info kontakta Sofia på 0709-427021 eller sofia.k.palmqvist@gmail.com.

Elin och Vissla vann vårt WT Koholma Open 2022 efter en strålande instats!