Skräddarsydda kurser

Sätt ihop en egen grupp, boka de datum som passar er och beställ själva upplägg/inriktning på träningen! Detta är ett allt mer populärt koncept och blir ofta en mycket effektiv träning.

Man kan oxå anlita oss att hålla kurs en eller flera dagar eller tex som ett helginternat. Detta kan ske till exempel i regi av en klubb, på en kennelträff eller om man bara är ett kompisgäng som vill träna tillsammans. Vi skräddarsyr träningen utifrån önskemål och nivå på ekipagen och ser till att alla utmanas och utvecklas, oavsett var man står från början.

Här lägger vi ibland ut information om de kurser och träningsdagar som vi håller på andra ställen, antingen i någon annans regi eller när vi ordnar någonting på egen hand på annan ort. Uppgifterna syns dock bara här om arrangören så önskar.

För träning i Koholma gäller följande priser som grund, om man bokar flera kurstillfällen får vi diskutera upplägg och kostnad.

Halvdag (oavsett antal ekipage, inkl moms)4500:-
Heldag (oavsett antal ekipage, inkl moms)9000:-

Begär offert för kurser/träningar på annan ort!

På de flesta kurser/träningsdagar kan man vara med utan hund (eller tillsammans med passiv hund som inte stör) till en lägre kostnad.

foto: H Nilsson