Anniegetyourgun Bridestones Moor + Tyron Missouri at Drumgoose

.

2023-03-01 Annie har valpat – alla valpar är placerade.

Annie (e. GBFTCH Turpingreen Barrera of Labdom u. Ragweeds Annie) kommer att paras med Anders Larssons fine Bruce (e. IEFTCH Drumgoose Warlord u. Tullyah Evy).

Annies hela personlighet genomsyras av en härlig frejdighet och obekymrad inställning till allting, och hon har utvecklats till en mycket duktig apportör. Trots sin ohejdade framfart genom livet har hon aldrig skadat sig och är kärnfrisk på alla sätt. Hennes första kull är nu ca nio månader gamla och de utvecklas på ett mycket trevligt sätt.
Annie har vunnit ett working test och kommit tvåa på ett field trial i regi av Swedish Gundog League. Hon var oxå en av endast sex hundar som gick vidare till dag 2 av SGL´s mästerskap 2022.

Vi väljer att para henne med Bruce (e. IEFTCH Drumgoose Warlord u. Tullyah Evy) som vi känner mycket väl. Han är importerad från Irland i vuxen ålder och kännetecknas kanske främst för att vara mentalt urstark och genomsnäll. Därtill är han såklart en gedigen arbetshund med meriter från SGL och ffa en mycket pålitlig jakthund. De avkommor Bruce har haft hittills är mycket lovande – friska och trevliga.

Annie är anlagsbärare för Stargardt, men då Bruce är fritestad kommer valparna inte att kunna drabbas av denna sjukdom. Därtill kommer kullen att bli hereditärt fri från prcd-PRA, SD2, EIC mm.
Förväntat löp i januari 2023. Det blir bara gula valpar.

För mer info kontakta oss!
Jens – hifly@telia.com, 070-2751293
Sofia – sofia.k.palmqvist@gmail.com, 0709-427021

foto: Dea