Anniegetyourgun Bridestones Moor – SEJ(J)CH Castlemans Tonga

Annie (e. GBFTCH Turpingreen Bagheera of Labdom u. Ragweeds Annie) kommer att paras med Åsa Davidssons fine Tod (e. GBFTCH Calderhey Adder u. Levenghyl See You of Castlemans). Annies hela personlighet genomsyras av en härlig frejdighet och obekymrad inställning till allting, och hon har utvecklats till en mycket duktig apportör. Trots sin ohejdade framfart genom livet har hon aldrig skadat sig och är kärnfrisk på alla sätt.
Annie har vunnit ett novice working test och kommit tvåa på ett novice field trial i regi av Swedish Gundog League.

Tod har vi sett upprepade gånger på prov o jakter, och varje gång imponerats av hans kylighet. Han utstrålar mental stabilitet och har visat prov på stort mod. Så här känner Åsa för sin hund:
”Tod är en väldigt härlig hane som jag hade turen att få som min första jaktlabbe. Han är stabil mentalt och alltid vänlig och mysig mot allt och alla. Han har redan från början varit väldigt enkel att samarbeta med och naturlig i sitt arbete med en härlig stil. Jag gillar att han har ett gott självförtroende, tar sig an utmaningar och svårigheter utan att vika ner sig, gillar tuff terräng och är uthållig. Han har också en fin balans och kopplar enkelt av när det inte är hans tur att jobba. Hemma är han världens enklaste och är miljöstark och trygg i nya situationer.”

Annie är anlagsbärare för Stargardt, men då Tod är fritestad kommer valparna inte att kunna drabbas av denna sjukdom. Därtill kommer kullen att bli hereditärt fri från prcd-PRA, SD2, EIC mm.
Förväntat löp i februari 2022. Vi väntar oss bara svarta valpar.

Dea har tagit alla bilder på Annie.