Djurbergas Fashion Desigual – Stenbury Askrike Black Nash

Ila har valpat – alla valparna är placerade.

Ila (Djurbergas Fashion Desigual) kommer att paras på sitt vårvinterlöp (februari-mars 2018).  Hon är mycket sparsamt meriterad på prov men är en synnerligen pålitlig jakthund. Stark mentalt och helt stabil och trygg i alla situationer. Husses prinsessa och naturligtvis behåller vi en av valparna även denna gång. Eller kanske två…
Hon har två kullar sen tidigare och vi är väldigt nöjda med vad hon lämnat i båda kombinationerna. De äldre har visat fina resultat på jaktprov och börjat klättra i klasserna. De yngre är ännu i mycket oskrivna kort, men vi är mycket nöjda med vad vi sett hittills – lugna, trygga, kloka unghundar som är väldigt balanserade i allt de gör. De är helt viltspontana och tar sig an sina arbetsuppgifter på ett frejdigt sätt oavsett hur terrängen ser ut.

 ila_tjock_1Ila

Vi väljer att använda Bitte Sjöbloms härlige hane Stenbury Askrike Black Nash som täckhund till Ila. Vi har haft förmånen att ha fått följa Nash sedan valpåldern och han är faktiskt en av de bästa hundar vi träffat.  Nash är oerhört stabil mentalt, har ett härligt driv i arbetet, är stor, stark och snäll – helt enkelt en komplett labrador.
Dessutom har vi träffat ett flertal mycket tilltalande avkommor efter honom ur flera olika kombinationer, vilka varit både begåvade och balanserade. Vi tror mycket på den här kullen vars signum vi förväntar oss att bli arbetslust och stabilitet. Enbart svarta valpar väntas.

För mer info kontakta oss!

 

Nash på ett prov i England, där han till slut kom tvåa.

 

Valparnas stamtavla:

Stenbury Askrike Black Nash

GB FTCH Waterford Ganton

Endacott Kite of Chisbrook

GB FTCH Waterford Easter

SEJCH FIJCH Stenbury Black Ribbon

SE J(A)CH DKJCH Bierspool Blackbill of Lakedown

Stenbury Black Miracle

Djurbergas Fashion  Desigual

Broadlaw Warren

GB FTCH Clonbara Apache of Leadburn

Broadlaw Lexie

NORD JCH FTW Searover Kits Dike

NORD JCH FTW Tasco Brimstone

SJCH Streamlight Searover Kitty